Zebra Printer ZD41022-D0E000EZ

 250,00

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

  • overal inzetbaar
  • direct thermisch
  • supersnel
  • ideaal voor gezondheidszorg
  • continue productiviteit

Als u een printer zoekt die overal inzetbaar is, maar vooral op kleine tot zeer kleine werkplekken, dan hebt u die nu gevonden. De ZD41022-D0E000EZ direct thermische desktop labelprinter van Zebra is snel, levert hoge kwaliteit en kan door zijn compactheid vrijwel overal geplaatst worden.

Kleinste printer in zijn klasse
Een werkplek met slechts een heel klein oppervlak, voor de ZD41022-D0E000EZ van Zebra is het geen enkel probleem. Deze direct thermische desktop labelprinter is zeer compact en behoort zelfs tot de kleinste printer in zijn klasse. Dat maakt hem ideaal voor elke werkplek, hoe klein die ook is, al is het maar een plank waar hij neergezet kan worden.

Klein, maar ontworpen voor grote functionaliteit
Het formaat echter, zegt niets over zijn kwaliteiten. De ZD41022-D0E000EZ is supersnel, betrouwbaar en zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is hij heel eenvoudig te installeren en te gebruiken. Al deze voordelen zorgen voor maximale efficiëntie en continue productiviteit. Hij print moeiteloos etiketten, labels, voorschriften en zelfs polsbandjes. De bedrukking is haarscherp en van topkwaliteit. Deze printer is klein, maar ontworpen voor grote functionaliteit.

Tijd- en kostenbesparend
Optioneel is een batterij voor draadloos gebruik. De batterijvoedingsoptie voor op de desktop is verwijderbaar, zodat de printer eenvoudig te vervoeren is om op andere locaties in te zetten. Dit verhoogt de productiviteit en voorkomt op en neer lopen tussen printer en werkplek, wat tijd- en daarom kostenbesparend is. Hij is verkrijgbaar met een 203 dpi of 300 dpi afdrukresolutie en met USB, Wlan en ethernet aansluiting.

Speciale uitvoering voor de zorg
De ZD41022-D0E000EZ van Zebra is op alle plaatsen inzetbaar, maar met name ideaal voor apotheken, ziekenhuizen en laboratoria. Voor ziekenhuizen is er een speciale uitvoering, die door zijn kunststof behuizing uitstekend bestand is tegen desinfecterende middelen. Ook is dit model voorzien van de door de zorg gecertificeerde stroomvoorziening. Zelfs de kleinste etiketten en voorschriften , voor o.a. bloedstalen en medicijnen, zijn uitstekend leesbaar door de 300 dpi afdrukoptie.

Dus zoekt u een kwalitatief uitstekende en ook compacte printer, dan hebt u nu gevonden wat u nodig hebt. Bel voor meer informatie Barcodetoppers, bestel meteen voor een snelle levering en geniet van onze zeer interessante prijzen!

Andere suggesties…