Zebra EZ320

 248,50

Compacte mobiele bonprinter – 8 MB Flash, 16 MB SDRAM. OPOS stuurprogramma ondersteuning. CPCL Programmeertaal – niet ZPL-compatibel! Meegeleverd met elke printer: batterij, riem, netspanningsadapter met EU- en UK-stekker, software-cd (bevat SDK, programmeertaalgids, gebruikershandleiding), riem

Artikelnummer: L8D-0UB0E060-00 Categorie:

Beschrijving

De mobiele directe thermische printer van Zebra EZ320 overtuigt vanaf het allereerste begin met zijn prijskaartje – en bij dagelijks gebruik met hoogwaardige resultaten en lage onderhoudsvereisten. Het drukt verkoopdocumenten en etiketten af met 203 dpi met een snelheid van 50 mm / sec. Met de optionele afstandsringen wordt afgedrukt in breedten van 80 mm of 60 mm. Deze handige printer is vooral handig bij inkomende en uitgaande goederen, voor voorraadbeheer of tijdens het picken.

Als het gaat om robuustheid en mobiliteit zal de EZ320 niet teleurstellen: de behuizing is bestand tegen vallen op beton vanaf een hoogte van meer dan 1,2 m, waardoor deze optimaal is uitgerust voor de dagelijkse vereisten in de logistiek. Gemakkelijk te dragen, het apparaat onderhoudt een probleemloos contact met de host via Bluetooth 2.0 wanneer het onderweg is. Voor continu gebruik is de batterijwissel snel en eenvoudig. Het overschakelen van afdrukmedia duurt slechts enkele seconden, waardoor de werkstroomvertragingen tot een absoluut minimum worden beperkt.

Extra informatie

Communicatie

Bluetooth 2.0, USB 2.0

Speed ips

2

Aantal dots (dpi)

8 Dots (203 Dpi )

Andere suggesties…