Zebra ZE500 Series

 3.367,50 4.348,50

Alle ZE500-printerengines omvatten: Veiligheidsgids en User’s CD, VK en Euro netsnoeren
Alle ZE500-configuraties omvatten: 16 MB SDRAM-geheugen (10 MB beschikbare gebruikers), 64 MB Flash-geheugen (58 MB beschikbare gebruikers), Seriële, Parallelle, USB- en 10/100 netwerkpoorten, Applicatorinterface, Beweegbare transmissieve en vaste reflectieve sensoren, ZPL-firmware

Standaard functies
Afdrukmethoden: thermische overdracht of direct thermisch
Oriëntatie: rechts of links
Industriële volledig metalen constructie
16 MB SDRAM, 64 MB flashgeheugen
Applicatorinterface
Doorlatende en reflexieve mediasensoren
Multi-level Element Energy Equalizer ™ (E3 ™)
voor superieure afdrukkwaliteit
Realtime klok
Draaibaar scherm
ZPL II ™ – universele taal voor Zebra-printers

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Met de Zebra OEM-printmodules van de ZE500-serie print u etiketten op de productielijn rechtstreeks op verpakkingen, dozen en paletten – van de voedingsindustrie tot farmaceutische producten. Ze zijn ontworpen voor niet-aflatende doorlopende werking in intensieve applicatie- en printtoepassingen. Met optioneel beschikbare verbeterde RFID-functies breidt u de mogelijkheden uit voor het volgen van zendingen, pallets en goederen (ZE500-R).

De printmodules zijn uiterst gebruiksvriendelijk, om nog te zwijgen van gemakkelijk te gebruiken, te onderhouden en schoon te maken: verwissel alle drie de rollen in een handomdraai – zonder toegang te hebben tot elektronica. Dankzij de grote opening hebt u ook eenvoudig toegang tot de printkop; wijzigen en opruimen is snel voltooid. Snellere reparaties en minimale stilstandtijden worden verzekerd door het modulaire snelwisselsysteem. Een standaard 16 MB SDRAM en 64 MB Flash-geheugen zorgen voor een snelle verwerking en zeer hoge printsnelheden tot 305 mm / sec. met een resolutie van 203 of 300 dpi (respectievelijk 8 of 12 punten / mm). Voor comfortabele integratie in bestaande omgevingen, draai of verwijder je eenvoudig het grafische display.

Extra informatie

Aantal dots (dpi)

12 Dots (300 Dpi), 8 Dots (203 Dpi )

Model

ZE500-4, ZE500-6

Optie

Geen, UHF RFID

Versie

Left-Hand, Right-Hand