Zebra ZT220 en ZT230

 561,00 1.049,40

Afdrukmethoden: direct-thermische of thermische overdracht (optioneel)
Constructie: metalen frame met keuze uit metalen (ZT230) of plastic (ZT220) media-afdekking
Bi-voudige mediadeur met groot helder venster. Zijbelading levert een pad voor vereenvoudigde media
en lintlading Element Energy Equalizer ™ (E3 ™) voor superieure afdrukkwaliteit
Tweekleurige LED’s voor een snelle printerstatus
Op pictogrammen gebaseerde LCD meertalige grafische gebruiker
interface en toetsenbord met volledige functionaliteit (ZT230)
Eenvoudig toetsenbord (ZT220)
USB 2.0 en RS-232 seriële poorten
Energy Star-compliant

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Beschrijving

Zebra ZT220 en de nog krachtiger ZT230

De Zebra ZT200-serie sluit de kloof tussen Zebra-desktopprinters (zoals de GX-serie en ZD500) en tafelprinters (zoals de ZT400-serie). De serie is speciaal ontworpen voor labelproductie in magazijnen, logistiek en productie. Kies, afhankelijk van uw behoeften, tussen twee modellen, de ZT220 en de nog krachtiger ZT230. Tijdens de conceptualisering van de modellen heeft Zebra vanaf het allereerste begin gebruikersfeedback verwerkt. De resultaten zijn intuïtieve, gebruiksvriendelijke labelprinters met een robuust ontwerp voor uiterst scherpe resultaten.

Optie voor printserver

Gebruik de directe thermische of thermische transferprinters in verbinding met een andere printer, dankzij ZPL-ondersteuning. Seriële RS232- en USB-poorten zijn geïntegreerd, standaard. Breid het spectrum optioneel uit met een Ethernet 10/100-printserver of 802.11 a / b / g / n Wi-Fi, evenals een parallelle interface – standaard aan boord, of handmatig van buitenaf. Een bijzonder praktische functie: de opvangbak van het etiket bevindt zich op exact dezelfde hoogte als de Zebra S4M.

Robuust gebouwd voor lange levensduur

Beide modellen zijn robuust gebouwd en hebben een compacte voetafdruk. De mediabedekking op de ZT230 is ook gemaakt van metaal; op de ZT220 is deze gemaakt van schokbestendig plastic. Het dubbel inklapbare deksel heeft een openingsradius van ongeveer 10 cm, waardoor de gehele printer zo groot is dat er weinig plaatsruimte nodig is. Het vervangen van de kleurlinten en de labelrollen is eenvoudig – u hoeft alleen de klep te openen en terug te plaatsen – zonder dat u de draad hoeft in te rijgen. Het kijkvenster geeft u altijd een snelle blik op de materiële status.

Hoge afdrukkwaliteit

Een hoge afdrukkwaliteit voor streepjescodes, woorden en afbeeldingen wordt gegarandeerd door de resolutie van 8 dots / mm (203 dpi), optioneel met 12 dots / mm (300 dpi). Plus, geniet van de bewezen Zebra-kwaliteit als het gaat om gereedschapvrije toegang en onderhoud van de standaardcomponenten, zoals de printkop en de roller. Om alle andere onderdelen te onderhouden of te repareren, hebt u slechts drie algemene hulpmiddelen nodig.

Bediening en Onderhoud

Het display op de ZT230 ondersteunt de intuïtieve bediening van de printer, vereenvoudigt spraakopdrachten en beheert de printereigenschappen. Extra LED-displays geven de gebruiker informatie over de afdrukstatus en onderhoudsbehoeften. Zelfs ongeschoold personeel kan intuïtief de printers van de ZT200-serie bedienen. De verlichte en beweegbare mediasensor kan ook worden bekeken via de geplaatste media voor optimale positionering. Gekleurde markeringen aan de binnenkant vereenvoudigen de bediening.

Extra informatie

Model

ZT220, ZT230

Print methode

Direct thermisch, Thermal transfer

Aantal dots (dpi)

12 Dots (300 Dpi), 8 Dots (203 Dpi )

Media Handeling

Cutter, Peel & Liner Takeup, Peel Off, Tear off (Afscheuren)

Communicatie

10/100 Ethernet, Parallel, Standaard, Wireless

Display

Geen, LCD